shawtygetloose

Live every moment laugh every day love beyond words

- ny blogg -

Kategori: Allmänt

har som sagt ny blogg så besök mig på min nya sida eftersom jag inte längre använder mig utan denna sida mer.

http://shawtygetloose.devote.se

- Ny blogg adress -

Kategori: Allmänt


Har valt att gå tillbaka till min gamla blogg place, där jag började blogga från första början ( 2006 ). Så min nya blogg adress är:
http://shawtygetloose.devote.se/

- black ink crew -

Kategori: Allmänt


Vilken bra dag det har varit, har tränat sen har jag bakat äppelkaka till min älskade man och sen kom Z. Fan va jag saknat just våra stunder haha that girl is my sis from another mader helt klart! Älskar henne så mycket och kan garanterat säga att hon är en vän för livet, en familje medlem. Nu blir det att slänga i sig sista måltiden och ihop med det blir det att se på senaste avsnittet av black ink crew. Sen blir det natti natti för min del.
Perfect ending of this day :)

- outfit -

Kategori: Allmänt


tröja, haremsbyxor

- Let's have a talk -

Kategori: Allmänt


Då ska vi se hur ska jag börja med detta inlägget, till att börja så behövs känslor skrivas av och för det andra visa kan få ta åt sig :p haha Okej lets start... Vi har alla varit korkade på ett eller annat sätt, vi är inte mer än människorna. Men att ta det över en gräns är helt enkelt inte acceptabelt i alla fall inte i min synvinkel. Jag är den typ av person som är långsiktig, med enklare ord inte glömmer saker i första taget. Både gott och ont om den biten av mig faktiskt men jag kan alltid förlåt. Men för att jag förlåter betyder inte att jag glömmer eller att allt blir som vanligt. Är ursäkten äkta så finns det inga problem men i vissa lägen är/var dom aldrig det. Men man lever vidare för varför gå runt och bita på det sura äpplet när man kan njuta utav sitt liv, visst ?! Klart kommer man störa sig på det men livet rullar vidare. Dock har jag lite svårt för folk som inte kan säga/erkänna sakerna. Eller om det finns något som stör dom så öppna munnen och säg något, gud gav dig en mun av en anledning så speak up. Visa som inte har något vettigt att säga kan ju självklart luta sig tillbaka och fortsätta deras liv istället för att lägga näsa i blöt som man säger. Men ibland så, ja väljer folk att prata då dom inte har något med ens liv att göra, eller ens situation. Sen går dom runt " ne jag har aldrig sagt det, vadå jag får väl säga nått, det var bara på skoj ", ni förstår min poäng? I vilket fall anser jag va för fan dig själv and that's it, antingen kommer folk gilla dig eller inte. Skapa inte problem och sen låtsa som om du inte vart/är orsaken till situationerna. Be real not fake, be you !

- Morgon mys -

Kategori: Allmänt


Blev inget gym pass idag pga höga smärtor i magen. Så nu sitter jag i soffan inrullad i en tjock filt,citron tea och bebisen som håller mig sällskap. Ingen bra start på veckan men mysig start i alla fall hoppas bara jag kan dra till gymmet imorgon istället. Hate pain !

- Winter land -

Kategori: Allmänt


Trots att jag inte är ett fan av snö, vinter eller jul men detta året så har jag konstigt nog börjat gilla den här jul känslan. Kan vara min älsklings familj som ger mig denna känslan för som sagt jag gillar inte jul direkt. Firar det nämligen inte, visst fira jag den när jag var liten men när jag blev äldre så var det inte något viktigt för mig. Vi köpte alltid julklappar men eftersom nästan alla i familjen jobbade på julafton så fira vi det inte helt enkelt. Plus att jag började ogilla att pyssla haha Men iår så firar jag den med min älsklings familj och det finns små barn i familjen vilket kanske gett mig jul känslan. Älskar att vara med dom små, mysa, baka och hitta på bus med dom. Så det kommer bli spännande för min del att fira jul med hans familj. Få se om kidsen kommer få mig att dansa kring en grann hahaha

- Christmas tree -

Kategori: Allmänt


Nu är våran julgran äntligen upp :)

- Sorg -

Kategori: Allmänt


Tack för allt du gjort och lärt oss, du är och förblir en sann hjälte ! R.I.P NELSON MANDELA♥

- lchf inspiration -

Kategori: Allmänt


- Förkylning -

Kategori: Allmänt


Då bröt förkylningen ut efter vad är det ca 2veckor. Som tur ligger apoteket runt hörnet så gick dit och köpte lite läkemedel mot förkylning. Dock är theracough den vidrigaste medicinen jag tagit. Man ska ju shota 15ml 3ggr om dagen och den smakar en blandning utav jäger och lakris. Skit äcklig höll på att spy upp det men hjälper det så är det bara att ta den :/ fyfan !!

- M O N D A Y -

Kategori: Allmänt


Då är det en ny vecka med nya mål som gäller :)

- Dagens outfit -

Kategori: Allmänt


klänning, kofta

- en tyst minut -

Kategori: Allmänt