shawtygetloose

Live every moment laugh every day love beyond words

- Morgon shopping -

Kategori: Allmänt


Mysig morgon shopping med mi suegra :)

Nov. 28, 2013

Kategori: Allmänt


Inte min dag fyfan ! Trött på samma rutin varje dag så nu har jag tappat motivation till min träning och allt annat. Vill få tillbaka den och bästa sättet är att bli arg på mig själv och bara säga nu räcker det fan ! Ska se om jag kan hitta något att sysselsätta mig med typ tvinga mig att gå en långpromenad för mig själv. Eller lära mig nya recept på mat och bakelser eftersom jag ändå gillar att laga mat och baka. Hitta något nytt som kan inspirera mig till att köra hård träning igen. Så har gjort mig en varm kopp te och satt på en serie jag verkligen gillar sen blir det att ta ett block och skriva ner lite saker. Skärpning för fan! Just do it, keep going, go hard and do some damn different !
Peace out ♥

- Doftljus -

Kategori: Allmänt


Okej, jag är tokig i doftljus. Kan nästan inte stå emot dom speciellt inte när jag hittar såna som luktar så gudomligt gott. Dessa två hitta jag idag när jag tog mig en sväng i backa. Den ena luktar pepparkakor och den andra luktar äppelpaj, passar perfekt till jul. Dom kosta endast 23kr st så det var ju billigt och bra :)

- Inspiration -

Kategori: Allmänt




- film mys -

Kategori: Allmänt


Idag har vi barn besök igen och denna gången är det N som är här :) Så vi ligger i sängen och kollar på dumma mej 1 haha Har inte sett den här lilla busungen på länge så passar på nu när hon är på besök :) Får lägga bort mobilen nu eftersom jag får onda ögat haha så..
peace out ♥

- Lördag -

Kategori: Allmänt


Då är det lördag och det blev gymmet idag med eftersom det inte blev något bra pass igår. Kände mig inte så kry så fick åka hem efter en halvtimmes pass igår men tog igen träningen idag. Nu ligger jag i soffan och kollar på barca matchen ( vamos barca ), senare blir det tvättning och kanske en film innan det blir tid för sängen. Igår var vi på Liseberg och spela i spel huset, så jävla roligt eftersom både jag och älsklingen är såna dåliga förlorare. Tyvärr måste jag erkänna att han vann två gånger över mig i två olika spel. Men tar igen det nästan gång haha nä nu måste jag avsluta detta inlägg och kolla på matchen annars missar jag den.
Peace out ♥

- Show Respect -

Kategori: Allmänt


När jag inte gillar någon/något, tyvärr då gillar jag inte personen/saken/beteendet. Och då finns det inte mycket som går att göra åt vad jag tycker/känner. Man kan inte gilla allt och alla och det är något vi alla måste acceptera, men oavsett vad så måste vi respektera den ena och den andra till en vis gräns. Fast när jag känner att någon inte kan respekterar så visar jag inte heller någon mening med att jag ska respekterar. Tråkigt men sant dock kan jag alltid vända ryggen till och känna mig mogen nog att gå där ifrån. Men när det händer under mitt tak om vi säger så då blir jag arg. Jag gillar inte falskhet och när jag känner att någon är det speciellt framför mig så kommer irriterationen. Show some damn respect ! Och går inte det så kolla inte ens på mig med ett fake smile cuz I can see the different between a real and a fake.

- keep smiling -

Kategori: Allmänt


bild källa: weheartit

- healthy food -

Kategori: Allmänt






bild källa: weheartit

- shopping -

Kategori: Allmänt




Skulle ju visa vad jag köpte igår men idag gjorde jag även lite shopping på lite nödvändiga saker. Så igår köpte jag min efter längtade tröja efter att den gått ner i pris plus tre nya nagellack. Idag köpte jag två nya kuddar eftersom jag verkligen behövde kuddar som ska vara bra för min nacke så jag kan skippa att vakna med värk. Hemtex hade 2 för 1 plus 100% rabatt om man köper för fem hundra. Så gick hem med två riktigt bra kuddar plus två doftljus för 407 kr. Bra pris faktiskt så passa på att gå till hemtex för dom har verkligen jättefin saker. Efter shoppingrundan bjöd min älskade man mig på mat och nu är jag hemma och fixar mat till imorgon. Får fortsätta med maten innan jag bränner den haha peace out ♥

- Tried -

Kategori: Allmänt


Jag är så trött nu ! Vill bara lägga mig och sova men tyvärr så är klockan för lite för att jag ska sova nu så försöker hålla mig vaken istället. Vet att jag skulle visa shoppat men gör det imorgon istället. Fick för mig att städa efter att jag hade vilat enstund. Sen gick jag och min älskade suegra till en second hand butik som ligger här i närheten där vi bor. Ville se om jag kunde hitta en spegel men hittade ingen tråkigt nog så vi gick och handlade lite matvaror som behövdes. Och nu ligger jag helt slut i sängen med en kopp te och en ny skvaller tidning. Så resten utav dagen ska jag inte göra ett skit bara ta det lugnt :) så peace out ♥

- M O N D A Y -

Kategori: Allmänt


Ny vecka, det betyder att nya utmaningar. Fick kämpa mig upp imorse och tro mig det var riktigt jobbigt efter två dagar med otrolig smärta. Har inte kunnat ens resa mig upp pga den så kändes skönt att kunna röra mig igen. Dock gjorde det ont när jag tog vikter :/ Nu blir det i vilket fall dags att ta mitt protein pulver ska ju bli biff nu haha nä skoja bara. Slänger in ett inlägg sen igen för att visa vad jag fick med mig hem efter att ha svängt förbi backaplan efter träningen :) peace out ♥

- Inspiration -

Kategori: Allmänt





- L O V E -

Kategori: Allmänt


bild källa:weheartit
Kärlek , kärlek är något vi känner varje dag. För våran familj, vänner, partner till och med djur. Vi blir glada utav kärlek men vi kan också bli lite farliga pga den. Kärlek är vackert men också smärtsam. Jag är omringad utav kärlek och är så tacksam för det. Kärleken har lärt mig en och annan läxa kan jag säga. Har gråtit, skrikit, bråkat men också läkts av kärlek. Min älskade sambo ger mig så mycket kärlek att jag ibland skäms över mina pms anfall som stackarn får stå ut med hehe Och hans familj, det går inte att beskriva hur mycket kärlek jag får av dom. Älskar dom verkligen och skulle kunna göra allt för dom, för jag känner mig verkligen som en i familjen. Min familj där ska vi ju inte ens börja prata haha vi har ju vårat sätt att visa kärleken vi har för varandra men jag är så tacksam. Så tacksam för att jag har min familj. Dom har verkligen lärt mig att förstå så mycket. Utan dom är jag inte hel, , älskar er ! sprid kärleken på rätt sätt och lek inte med den. Va tacksam för det du har och uppskatta det för en dag kan allt vara borta och då står man ensam kvar.

- Citron muffins -

Kategori: Allmänt


Då är det bakning på g igen och denna gången är det citron muffins som ska stå för kvällens fika. Hoppas dom blir lika goda som dom jag gjorde i onsdags :)

- Proud -

Kategori: Allmänt


Var och träna med min älskade T vilket gick bra, nöjd med dagens träning. Efter gymmet gick vi in i två olika souveni butiker och där hitta jag mitt lands flagga plus min sambos så köpte dom. Ett litet impulsköp hehe Love it...

- Cupcakes -

Kategori: Allmänt


Stressig dag men inget jag inte kan hantera haha Nä men det har varit full rulle, först träning sen städning och efter det bakning. Medans jag väntade på att mina Cupcakes skulle svalna så gick jag ut med hunden, sen in i duschen och sen fortsätta fixa med tvätten. Efter det kom folk över eftersom mitt hjärta skulle ha ett möte så gjorde iordning lite fika. Ville ju att dom skulle ha det trevligt medans dom var här :) Det lättaste var att plocka bort allt och tillslut kunna slänga i sig mat. Wife material ett helt klart JA Hahaha nä men kände mig som en hemmafru idag haha älskling vart är ringen haha Så det har varit en bra dag men nu tänker jag slänga mig i sängen, sätta på någon skön serien och avsluta denba dagen.
peace out ♥

- O N S D A G -

Kategori: Allmänt


GO HARD OR GO HOME !

- Mellanmåls tips -

Kategori: Allmänt


Ett litet mellanmåls tips är en enkel smoothie:

1 banan
1dl mjölk/yoghurt
1tsk mörk choklad

Riktigt gott och för min del mättande. Enkelt att göra och det går snabbt att göra.

- F o o d i E recept -

Kategori: Allmänt


Idag stod det fisk på schemat så gjorde en typ av fiskgratäng. Man behöver:

2-packet torskfile
2 olika Philadelphia smaker
1, 5 squash
2st klyftor vitlök

ugn : 225C°

Först hackar man squash i små små bitar, blandar ihop Philadelphia med squashen och sen lägger man i fin hackad vitlök. Lägger smeten över fisken och in i ugnen. Låt stå i 30 - 40 min. Serveras med en stor sallad om man kör som jag lchf annars serveras med ris eller potatis.

- Hate -

Kategori: Allmänt


Ni vet den där veckan vi kvinnor bara hatar, varför ska den existerar lider vi inte tillräckligt haha Nä men hallå vi har en vecka med nonstop humör svängar sen när vi blir gravida så blir vi feta haha för en vacker anledning men ändå. Många kvinnor har ju jobbiga graviditet (hoppas inte jag får det då den dagen kommer), allt svullnar och man får humör svängar och mer. Sen när vi födder så kommer det en hel del smärta och sen ska vi kämpa med att gå ner dom där babykilorna. Så ja en hel del smärta och jobb för våran del. Ger cred till killar/män som älskar oss så mycket att dom kan ta sig igen allt detta. Life is weird haha

- JUST DO IT -

Kategori: Allmänt


Tillbaka på banan efter en hel del fusk som dessvärre satt igång lite problem. Innan jag ändrade min kost och satte igång med träningen så hade jag rätt så stora allvarliga problem med magen/tarmarna. När jag dock ändra all kost och gick över till lchf och regelbunden träning så började kroppen funka om man säger så. Smärtorna jag annars brukade få varje dag flera gånger om dagen minskade och idag får jag dom inte lika ofta. Men nu när jag slarvat trots att det gäller fyra dagar med inte så allvarliga/stora fusk så har min kropp sagt ifrån. Även om det bara gått två dagar vila, körde jag ett hårt tränings pass imorse. Så nu kan jag knappt lyfta eller gå därför blir det att lata sig framför tvn enstund haha
WOKE UP, WORKOUT AND BE HAPPY !
peace out ♥

- outfit -

Kategori: Allmänt


Kofta, linne, jeans

- Mamis mat -

Kategori: Allmänt


Då var helgen hos mina föräldrar över och vi är tillbaka i Göteborg igen. Skönt att vara hemma igen men saknar mina föräldrar så klart. Aja så det blir när man flyttar hemifrån haha Fick i alla fall njuta av mat medans jag var hos dom haha Tack för en mysig helg mami&papi ♥

- Familj -

Kategori: Allmänt


Kitty har tillslut har accepterat hjärtat till familjen men det var inte lätt. Vi fick tillslut blanda in godis i det hela. Så Kitty kan vara nära honom nu vilket är skönt. Är så glad nu :)

- ÄLSKA DIG SJÄLV -

Kategori: Allmänt


Vem bryr sig om siffror på vågen egentligen det är ju bara siffror? Men det finns många som bryr sig om vad vågen visar. Jag var en som tog vad vågen visa på för stort allvar. Kunde sluta äta 2-4 dagarna och kanske till och med dra till gymmet mer än vanligt på tom mage. Det var hemskt men när jag flytta så hade jag inte längre någon våg och ja helt enkelt ställde in mig i att gå efter vad spegeln visa. Inte smartaste lösningar men trots hur jag mådde visa dagar så kunde jag få i mig en smörgås i alla fall. Idag har jag kunnat acceptera min vikt och istället för att svälta som jag gjorde förr, har jag valt att ändra min kost och börjat träna på nytt. Hälsosamt självklart för vill inte hamna där jag var förr ca 2-3årsen. Försöker att inte ställa mig på vågen men nu när jag är hos mina föräldrar så väger jag mig (vilket är väldigt sällan). Blir självklart glad när jag ser några kg mindre eftersom jag ändå väger ca 15kg mer än när jag bodde hemma. Blev aldrig överviktig men ändå lite överviktig för min längd kanske. Så om jag tappar några kilon så blir jag ju glad men så länge jag ser resultatet på min träning så är jag nöjd. För vill inte väga som jag gjorde när jag bodde hemma eftersom dom 15kg jag la på mig var när jag flytta hemifrån ändå var bra för mig. Tog mig ur det onda cirkeln som man kallar det eftersom min vikt för var ganska illa för en person i min ålder. Där lägger jag inte stor vikt på vad vågen visar utan försöker istället acceptera min kropp. Och måste säga att jag ändå gjort stora framsteg med det så för mig är det, det som vågen visar är inte det viktigaste utan hur du själv mår ( hälsosamt mässigt). Vill man tappa några kilo så ska man göra det på ett hälsosamt sätt och kolla om man verkligen behöver gå ner. Det vill säga att man inte överdriver med att gå under sin normala hälsosamma vikt. Annars bara försöka leva mer hälsosamt, ta en promenad eller välja trappor istället för hiss. Kanske vara äta typ skräpmat en gång i veckan eller månaden ovs. Man ska älskar sig själv och ta han om sig för du har bara ett live, en kropp så ta vara på den.

- Fredags mys -

Kategori: Allmänt


Fotboll, snacks och vin passar perfekt en fredag kväll. Kommer bli en hård vecka med lite mer strikta måltider eftersom det kommer bli en hel del fusk här :/ Måste även planer in min träning nästa vecka eftersom det antagligen kommer bli lite ändringar. Men återstår att se vad som väntar ska vaea försöka slappna av. Haft lite svårt med det idag men men that's life :p

- K I T T Y -

Kategori: Allmänt


Kom ju hem till mina föräldrar igår så fick en mysig morgon med min lilla prinsessa. Dock försökte hon sno min frukost ifrån mig men det brukade hända när jag bodde hemma haha Så himla mysigt att kunna vara med henne igen. Nä nu måste jag väcka mitt hjärta som fortfarande ligger och sover..
peace out ♥