shawtygetloose

Live every moment laugh every day love beyond words

- I N L O V E -

Kategori: Allmänt


Äntligen är vi på besök hos mina föräldrar på tjörn. Det var på tiden, inte för mig men det var längesen hjärtat var här med mig. Så nu blir det tre dagar avslappning sen på söndag åker vi hem igen. Är så glad idag och lite extra kärleksfull men så kan det bli visa dagar ♥♥

- Inspiration -

Kategori: Allmänt


Falukorv i ugn made by me

- outfit -

Kategori: Allmänt


Tröja, långt linne, tights

- Just do it -

Kategori: Allmänt


Fick tvinga iväg mig till gymmet imorse, var så seg när klockan ringde och ville bara somna om. Men så fick jag mig allt en liten tanke under den lilla minuten jag försökte snoza ( går du inte upp nu kommer du bli besviken på dig själv). Så det var bara att gå upp äta lite frukost och sen ut med hunden, ta väskan och sticka iväg till gymmet. Körde halvt sönder mina ben idag så är nöjd med dagens träning eftersom jag knappt kan gå nu haha. Vill man något så måste man kämpa sig dit för inget kommer gratis.

- Blue -

Kategori: Allmänt


Kom nyss på att jag helt glömt bort att tips film som jag skrivit att jag skulle göra. Kanske kommer upp ett senare idag eller imorgon. Har nämligen haft annat att tänka på, ska på en arbets intervjuvn imorgon. Så vart så nervös men ser verkligen fram emot detta mötet och hoppas det går bra. Nu ligger jag i soffan och kollar på primären av Maria Montazani och vänner (plus att jag fixat mina naglar). Någon mer som kollar på trean ?

- Sötsugen -

Kategori: Allmänt

Hemskt att vara så sötsugen så för att trösta ner det tog jag en clementin och tre yoghurt doppade naturgodisar.. hur brukar ni göra för att dämpa det ?

- T I S D A G -

Kategori: Allmänt


Kunde inte blogga igår, höll på med ommöblering hela dagen så fanns inte någon tid haha Dock hände något lite roligt imorgon tappade mitt gym kort på rullbandet så den försvann. Så fick gå tillbaka när personalen var där för att be dom om hjälp och självklart hade någon hittat det. Haha jag som hade kollat igenom hela tjej gymmet men nä jag hitta det då inte, tack för den som hitta det i alla fall. Så klantig jag är haha Aja nu är det en ny dag och jag fick gå ut med Dino vilket var mysigt. Han var då glad men nu ligger han och sover bredvid mig. Mysmys dock måste jag väcka sjusovaren här hemma så..
peace out ♥

- Söndags mys -

Kategori: Allmänt


Älskar verkligen mina och mitt hjärtas mys stunder. Dom är bland det bästa jag vet haha kanske överdriver men det är så det känns haha Kommer självklart lägga upp film tips men dom kommer upp imorgon. Hoppas alla haft en trevlig helg och håll er inne inatt.
peace out ♥

- K Ä R L E K -

Kategori: Allmänt


Vilken awesome utgång, dock blev det lite för mycke. Sånt som händer men vaknade ändå väldigt tidigt trots att vi kom sent. Åkte efter frukosten med mis suegros till D för att spana in deras nya lägenhet. Den var jätte fin och barnens rum var mysiga. Sen åkte vi till Willys för att stor handla så nu har vi massa gott hemma. Slänger in ett inlägg lite senare för spelar monopol med älsklingen. .
peace out ♥

- LCHF recept -

Kategori: Allmänt


Microbröd ( lchf style )
- 25g smält smör
- 1ägg
- 1dl mandelmjöl
- 1/4 tsk fiberhusk
- en nypa salt

Vispa först ihop ägg och mandelmjöl sen i med fiberhusk och salt och sist det smälta smöret. Sen 2-3min i micron på max grad och sen är det färdigt. Snabbt och enkelt plus att det är väldigt gott.

- Microbröd -

Kategori: Allmänt


Blev riktigt förvånad över att microbröd lchf style skulle kunna vara så gott. Vart sugen på bröd så för att inte ta vanligt bröd testa jag ett recept jag hittat. Kommer skriva upp receptet senare idag för alla måste verkligen prova detta :)

- Torsdag -

Kategori: Allmänt


Gud så seg jag är idag kan bero på att det blev 2-3 glass vin igår. Vi blev bjudna hem till två goda vänner till oss för att kolla på fotboll. Blev god mat och vin till matchen så det blir ingen träning idag pga det. Vill gå bort till gymmet men vet att det inte är någon bra idé att träna dagen efter man druckit. Så blir att dega, kolla på serierna som kommit ut och njuta av min frukost.
Peace out ♥

- Dagens yummy -

Kategori: Allmänt


Gjorde korvstroganoff till mig och hjärtat dock tog jag isbergssallad eftersom jag inte äter pasta, ris eller potatis. Bortsätt från pastan som är lchf märkt. I vilket fall det var jätte gott så nu har hjärtat somnat och jag kan fortsätta kolla på mina serier :) underbar avkoppling du är så välkommen !

- Lill lördag -

Kategori: Allmänt


Wohoo lill lördag ! Älsklingen tog mig upp imorse runt åtta tiden och tur det för hade fullt upp innan jag kunde ta mig till gymmet. Åt frukost först efter jag börjat med fe ttförbränade kapslar (kan skriva mer om dom imorgon), dom ska tas ihop med måltider därför blev det frukost innan gymmet. Efter frukosten gjorde jag iordning Nessans naglar eftersom hon ska på halloween party imorgon. Sen var det bara att packa och fixa rummet innan jag skulle iväg och träna. Efter gymmet så var det bara att gå in i Willys och handla och gå hem till brosan. Min bror är nämligen borta idag så jag och älsklingen tänkta ta och koppla av idag, därför var jag tvungen att handla. Så nu är maten klar och äntligen kan jag sätta mig ner och kolla på mina serier bhuu.
peace out ♥

- manikyr -

Kategori: Allmänt


Vart rätt så uttråkad idag och lat men trots alla o och men så körde jag några övningar hemma. Sov så dåligt inatt så kunde inte ta mig upp men tvingade mig själv till några övningar vilket jag är nöjd med. Imorgon blir det gymmet och det är ett måste! Ska slänga i mig lite kvällsmat nu när naglarna äntligen har torkat :)
peace out ♥

- chill outfit -

Kategori: Allmänt


- Dagens lunch -

Kategori: Allmänt


Lax i ugn med härlig dill och citron sås med en enkel tomat och lök sallad. Glömde skriva inlägg tidigare så det blir en liten försenad blid på dagens lunch. Gott var det i vilket fall, det har varit mycket kyckling det senaste så att välja lax satt riktigt bra. Någon som kan några bra lax recept ? Alltid bra att ha lite extra recept på vardags maten :)

- Måndag -

Kategori: Allmänt


Börjar bli lite trött på mig själv, det är andra veckan jag inte lyckas ta mig upp på morgonen. Men har inte skippat mitt tränings pass och som vanligt blir det ett pass hemma om det inte blir gymmet. Och imorgon blir det tyvärr att köra hemma igen pga att jag ska iväg på en arbetsmässa. Men ska försöka komma upp runt åtta för att hinna med allt. Någon som brukar träna hemma som kör något bra pass som den kan dela med sig av ?

- LCHF inspiration -

Kategori: Allmänt


Källa: weheartit

- Film tips -

Kategori: Allmänt

Igår var jag och älsklingen på bio och vi såg på Riddick. Eftersom Van Diesel var med så vad jag bara tvungen att se den men den var inte så bra som jag hade hoppats på. Brukar alltid gilla alla filmerna med honom men denna var för förutsägbar att den blev dålig. Man fatta handligen för smart så den får ♥♥♥♡♡ tre hjärtan av fem...

- bio -

Kategori: Allmänt


- outfit -

Kategori: Allmänt


basket tröja, linne, haremsbyxor

- The Vampire diaries -

Kategori: Allmänt


Då var det fredag igen och Vampire diaries har kommit ut wohoo love it ! Det bästa med denna morgon är att jag börja med frukost pga huvudvärk sen gick jag och älsklingen ut med Dino. Efter det körde jag ett kort pass squat och nu ligger jag i sängen och kollar på en av mina favorit serier. Bra start på dagen eller vad säger ni ? hehe
peace out ♥

- kvällens mål -

Kategori: Allmänt


Då tar jag mitt kvälls mål nu för jag glömde helt bort ta något mellanmål vilket gjort mig utsvulten haha Blev stekta ägg och salamirullar med lite ost i och självklart vatten. Nå nå det var det, kanske slänger in ett sista inlägg för idag men vi få se annars får vi nöja oss med detta haha...
peace out ♥

- Yummy -

Kategori: Allmänt


Jag brukar inte äta kyckling men eftersom jag ändrat min kost så försöker jag mig på den. Idag hade min suegra gjort kyckling och köttgryta. Så jag valde kyckling och det var yummy så nu ligger jag i matkoma. Ännu en gång måste jag säga att jag trivs väldigt bra med lchf så tummen upp :)

- Morgon pass -

Kategori: Allmänt


Trots smärtan jag har i mina vänstra vader så körde jag mitt pass. Det är verkligen härligt att träna igen. Måste bara variera så jag inte blir uttråkad men fan va underbart det är. Nu blir det att komma hem och slänga i sig frukost innan jag svimmar av haha
peace out ♥

- outfit -

Kategori: Allmänt


leggings, blus, kofta

- My bff -

Kategori: Allmänt


Dino gillar verkligen att vara med mig överallt allt. Här satte han sig i mitt knä precis innan jag skulle föna håret. Hur kan man inte älska honom ?!

- Tisdag -

Kategori: Allmänt


Dålig uppdatering, men allt har sin förklaring. Blev inget gym imorse dock ska jag köra lite övningar hemma. Bara för att jag inte går till gymmet så kommer jag inte skippa min träning. Så idag ska jag köra zumba och 5min squat. slänger in ett inlägg senare. .
peace out ♥

- Galen kväll -

Kategori: Allmänt


Riktigt galen kväll igår haha Från att det skulle bli en lugn kväll till att det blev en sjukt galen kväll med goda vänner. Vin får mig verkligen att prata hahaha aja framöver blir det lugna helger. Idag blir det pizza och spel som gäller. .
peace out ♥

- breakfast/lunch -

Kategori: Allmänt


Vaknade tidigt men gick inte upp förrän tolv haha Låg och myste och kolla på roliga youtube klipp med mitt hjärta :) sen körde jag ett squat pass här hemma plus en mig övning. Eftersom vi gick upp så sent och jag tränade enstund blev det frukost/lunch. Blev kokt kött med sallad och en bbq sås :) yummy Slänger in inlägg under dagen så..
peace out ♥

- Monopol -

Kategori: Allmänt


Blev spel kväll hemma och jag tog hem segern wohoo haha Så nu är det läggdags för min del, sov gott och hoppas alla haft en trevlig fredagskväll :)
peace out ♥

- Adams café -

Kategori: Allmänt


På väg hem efter en lång dag med sis på stan. Hon är så söt haha hon ringde mig tidigt för att säga att hm hade fått in dom koftorna jag letat efter. Så åkte in och vips så hade jag två nya koftor :) Sen åkte vi in till frölunda eftersom jag ville testa adamas cafe. Hört att dom hade lchf bakelser så ville självklart testa. Köpte en med kokos i, helt okej. Men nu är jag på väg hem och det kommer bli riktigt skönt eftersom jag är så trött. Bobo jag är snart hemma haha
peace out ♥

- outfit -

Kategori: Allmänt


Kofta, linne, leggings, skärp

- birthday cake -

Kategori: Allmänt


Dagens sista inlägg blir en bild på tårtan :) Skippade faktiskt alla godsaker och valde att äta bröd istället så det blev inte så mycket fusk haha aja sov gott...
peace out ♥

- kalas -

Kategori: Allmänt


Idag är det barnkalas som gäller och ja, det kommer bli att fuska lite. Men ändå inte så illa för har lagt upp mitt mat schema rätt så bra idag. Vilket betyder att jag kan äta ytterst lite för att inte sabba min kost så mycket. Det är trots allt barnkalas så känner att jag kan få lov att fuska lite. Men imorgon blir det mat schemat plus träning. Lägger upp lite bilder senare..
peace out ♥

- outfit -

Kategori: Allmänt


linne, skjorta, jeans

- fitness tips -

Kategori: Allmänt


För er som vill träna upp armarna så hitta jag en bra bild med övningar som är bra. Jag brukade träna mina armar förr då jag tränade heltid. Men som sagt här har ni några övningar som är bra :) kämpa på !
peace out ♥

- Snacks -

Kategori: Allmänt


Lite kvälls snack men inte något allt för onyttig utan valde några stycken naturgodisar som jag gillar. Känner mig lite små duktig som ändå lyckats hålla mig till att äta lite mer hälsosamt. Brukar vanligtvis inte lyckas mer ett par dagar men denna gången så har det gått bra :) Så om det är någon som kan tipsa om lite annat smått och gott man kan ha som snacks skriv :)
Peace out ♥

- tips -

Kategori: Allmänt


Igår gjord jag ett riktigt bra köp måste jag säga. Har länge velat ha ett par tränings handskar och så hitta jag ett par inne på intersport. Visst är dom fina :) Dom kosta 149:- om jag inte minns fel, riktigt bra pris för dom med liten budget.

- kvälls mys -

Kategori: Allmänt


Sista inlägget för idag och det bjuder jag med att lägga upp en bild på kvällens sista måltid innan läggning :)
peace out ♥

- Happygirl -

Kategori: Allmänt


Älsklingen hade gjort iordning rummet medans jag varit borta. Blev så glad när jag kom in och såg hur fint han gjort :) Glad tjej !!

- tisdag -

Kategori: Allmänt


Gick upp tidigt som vanligt men så la både jag och mami oss i soffan och börja små prata vips som det va somna vi hehe Vi måste ha varit trötta, nu ska vi äta lute frukost och kolla på gamla avsnitt på punk'd. Riktigt mysigt att vara här men åker hem runt två-tre tiden tyvärr. . aja får lämna er nu enstund men kastar in ett inlägg senare..
peace out ♥

- streetfashion -

Kategori: Allmänt



Källa: weheartit

- min prinsessa -

Kategori: Allmänt


Efter flera månader så har jag äntligen träffat min lilla prinsessa som jag saknat. Hon heter kitty och är 14 år gammal och en norsk skogskatt. Älskar den här håriga lilla prinsessa så himla mycket att jag vet inte vad jag ta mig till. När jag bodde hemma var hon alltid med mig och nu när jag hälsar på är det som när jag bodde hemma:) Hon är kvar hos mina föräldrar för att ingen av oss tyckte att hon skulle tas ifrån det hon är van vid. Hon är lycklig och det är vad som är viktigast.
peace out ♥

- outfit -

Kategori: Allmänt


Hoodie, linne, legging

- vitamin -

Kategori: Allmänt


Testat vitamin well protect noll kolhydrater tillslut och helt okej. Tog smaken passion/citrus, någon som testat?

- Bussfärd -

Kategori: Allmänt


Längesen jag tog bussen ut till mina föräldrar, vanligt vis brukar jag tycka att det tar lång tid men är snart framme i Stenungsund. Så det här gick rätt så fort för att vara första byttet haha Längtar verkligen tills jag kan få krama om min kära mor, har saknat henne så mycket! Mami I'm on my way :)
peace out ♥

- kvälls målet -

Kategori: Allmänt


Eftersom jag inte mått så bra idag så har älsklingen pysslat om mig. Så nu till min sista måltid gjorde han en lite gotta sallad som jag kallar den. Fylld med advokat, tomat, paprika, lök, ost och sen lite kryddor och vinäger. Den är så underbart god! Imorgon åker jag hem till mina föräldrar även om jag bara kommer vara borta en dag så är det skönt. Time to go to bed..peace out ♥

- en sån dag -

Kategori: Allmänt


Då har jag en sån dag då jag bara vill ligga i sängen och det är precis vad jag gör. Ibland får man ju såna dagar så ska göra det son känns bäst för mig och det är att hålla mig i rummet. Behöver nog ensam tid och vila så jag kan träna imorgon. Älsklingen försöker peppa upp mig muntra upp mig så han fixa lite mat :) ska försöka sova lite
peace out ♥

- va hände -

Kategori: Allmänt


Ligger fortfarande i sängen och fattar inte hur jag kan vara så trött. Har ont i huvudet också och scha det blir inte gymmet idag men kommer göra övningar hemma. Kör alltid övningar hemma när jag inte går till gymmet så ingen vila här haha nä nu få jag samla på batterierna så jag kan ta mig upp ! peace out. .

- Nattuggla -

Kategori: Allmänt


Då var denna lördagen avslutad och den har varit bra. Börja dagen med att åka in till stan tillsammans med min suegra och älsklingen. Vi köpte en vinterjacka till honom eftersom stackarn inte hade någon hehe Sen tog vi en liten fika och till min förvåning så lockades jag inte utav bakelserna. Så en klapp på axeln att jag valde bort det hahaha På kvällen åkte jag hem till en tjej kompis som hade en liten hemma kväll. Så träffa lite vänner jag inte sett på ett tag nu. Väldigt mysigt med lite gott att äta och en hel del prat haha våra konstiga samtal alltså haha Nä men åkte hem runt halv tolv tiden och avsluta denna lördagen med film tillsammans med mitt hjärta. Så helt klart en bra söndag ! hoppas ni haft en trevlig lördag :) peace out ♥

- Fredag -

Kategori: Allmänt


Som alla vet är det kanelbullensdag och självklart har jag gått i mig en halv kanelbulle. Dock känner jag mig inte så illa med det eftersom jag hållt mig bra med mina måltider och träning. Plus att jag hade varit och tränat innan jag tog den halvan haha Hämtade även ut mitt paket från ellos så äntligen har jag min vinterjacka yeahhh jag slipper frysa haha. Håller just nu på att kolla in ellos tränings kläder så kanske beställer hem lite mer få se. Kastar nog in några fler inlägg under dagen så..
peace out for now ;)

- Inspiration -

Kategori: Allmänt


källa: weheartit

- film mys -

Kategori: Allmänt

Hjärtat var sugen på att se film så vi valde the internship och scha jag tyckte inte om den. Den var enligt mig väldigt lång tråkig tyvärr. Visst finns det några roliga scener men det här var ingen film för mig tyvärr eftersom det var en väldigt seg början...Så den får två av fem hjärtan♥♥♡♡♡någon annan som sett den ?

- Fisk på schemat -

Kategori: Allmänt


Innan huset blir fullt njuter jag min lunch/middag framför tv:n. Det fick bli fisk med isbergssallad och lite romsås. Det var min suegra som gjorde fisken och jag bara älskar när hon lagar mat :) ska fråga henne också angående receptet. Alltid kul med matlagning :)

- my partner in crime -

Kategori: Allmänt


Tog en lång promenad med Dino i det fina höst vädret, passade även på att ta några fina höst bilder på honom. Och gissa om han var glad att få springa i lövhögar haha Älskar verkligen den här hunden så hemskt mycket :)

- Vilo dag -

Kategori: Allmänt


Tog sovmorgon idag eftersom gårdagen var rätt känslomässigt, både bra och dåligt. Sen fick jag magvärk på kvällen och nu när jag vakna hade jag både magvärk, huvudvärk och ryggvärk så blev inget gym pass. Ska istället ta en långpromenad med hunden. Testade förresten att göra lchf pannkakor och dom blev helt okej dock råka jag slänga i två skedar för mycket fiberhusk. Haha så ja dom blev lite degiga men helt okej. Någon som testat lchf pannkakor?

- kvälls mys -

Kategori: Allmänt


En riktigt bra lil lördag, hängde med min älskade Z. Vi gick och testa Kosmos lchf mat och tummen upp. Det var jätte gott sen njöt vi av solen och träffa en kompis till henne och drog och fika. Och nu kan jag slappna av med mitt kvälls te och läsa lite skvaller innan läggning. Lyckad onsdag :)

- Dagens bästa händelse -

Kategori: Allmänt


En äldre dam kom fram till mig idag på gymmet och blev min personliga tränare. Ville testa nya maskiner eftersom jag inte känner till alla så såg damen det och valde att hjälpa mig. Så hon lärde mig några bra tränings pass jag kan börja köra. Och vi började prata om små saker ungefär som om man känt varandra hur länge som helst. Jätte trevlig och helt plötsligt efter att hon nämt sin ålder började jag tänka på programmet kan du slå en pensionär haha Kunde verkligen inte tro att hon var så gammal för hon såg ut som 40-50 års ålden. Så dagens träning var jätte rolig. Go pensionär !

- lill lördag -

Kategori: Allmänt


Då är vi i mitten utav denna veckan och jag kör som vanligt mina morgon pass :)

- Morgon pass -

Kategori: Allmänt

Andra dagen jag lyckas ta mig upp runt sju tiden haha var ifrån kommer denna energin ifrån ? Vet inte men den är så välkommen :) Nu blir det frukost i vilket fall sen blir det att försöka tvätta. Mycket på the do list hehe